Obiective turistice Aalborg, de vizitat in Aalborg, Danemarca
Home / Orase / Obiective turistice Aalborg, Danemarca

Obiective turistice Aalborg, Danemarca

 
 

Aalborg se afla in nordul peninsulei Iutlanda, avand o locatie superba. Aalborg a devenit cu timpul unul dintre cele mai aglomerate centre comerciale din Danemarca. Orasul este plin de viata in toate anotimpurile, iar daca va plimbati pe aleea pietonala veti observa atmosfera remarcabila si frumoasele cladiri vechi. Printre cele mai importante se numara casa Jens Bangs din 1624, casa Jorgen Olufsen din 1616 si Aalborghus din 1539. Catedrala Budolfi din secolul XV si manastirea Sfantului Duh sunt marturii ale trecutului orasului.

Centrul orasului are o retea de zone pietonale cu magazine, cafenele, restaurante, discoteci si aproape 300 de restaurante in care veti gasi de toate, de la specialitati daneze, pana la feluri exotice.

Nu departe de Aalborg se afla coasta Iutlandei, cu unele dintre cele mai frumoase plaje din nordul Europei, ce se intind din Slettestrand pana in Skagen. Cele mai populare sunt statiunile Blokhus si Lokken.

 
Vizitezi Aalborg?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Aalborg

Vacanta in Aalborg cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Aalborg:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Aalborg:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Aalborg obiective turistice, Ce poti vizita in Aalborg, Top obiective Aalborg, Top atractii Aalborg, Aalborg locuri de vizitat, Locuri de vizitat Aalborg, Locuri de vizitat in Aalborg, Aalborg atractii turistice, Aalborg de vizitat, De vizitat in Aalborg, Ce vizitam in Aalborg, Top atractii turistice Aalborg, Top obiective turistice Aalborg, Aalborg ghid turistic, Calatorii in Aalborg.