Obiective turistice Aalborg, de vizitat in Aalborg
Acasa Orase Obiective turistice Aalborg, Danemarca

Obiective turistice Aalborg

Publicat la: de Marinescu Alina
VelTravel
 

Aalborg se afla in nordul peninsulei Iutlanda, avand o locatie superba. Aalborg a devenit cu timpul unul dintre cele mai aglomerate centre comerciale din Danemarca. Orasul este plin de viata in toate anotimpurile, iar daca va plimbati pe aleea pietonala veti observa atmosfera remarcabila si frumoasele cladiri vechi. Printre cele mai importante se numara casa Jens Bangs din 1624, casa Jorgen Olufsen din 1616 si Aalborghus din 1539. Catedrala Budolfi din secolul XV si manastirea Sfantului Duh sunt marturii ale trecutului orasului.

Centrul orasului are o retea de zone pietonale cu magazine, cafenele, restaurante, discoteci si aproape 300 de restaurante in care veti gasi de toate, de la specialitati daneze, pana la feluri exotice.

Nu departe de Aalborg se afla coasta Iutlandei, cu unele dintre cele mai frumoase plaje din nordul Europei, ce se intind din Slettestrand pana in Skagen. Cele mai populare sunt statiunile Blokhus si Lokken.

Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Aalborg, atractii turistice Aalborg, de vizitat in Aalborg, obiective Aalborg, atractii Aalborg, turism Aalborg.