Universitatea si King's College din Aberdeen din Aberdeen, obiective turistice Aberdeen
Home Orase Obiective turistice Aberdeen Universitatea si King's College din Aberdeen

Universitatea si King's College din Aberdeen, Aberdeen

Obiective turistice Aberdeen

Fondata in anul 1494 in ceea ce este cunoscut sub numele de Old Aberdeen, Universitatea si King's College din Aberdeen au primit binecuvantarea de la regele James IV.

Una dintre trasaturile de identificare ale colegiului este turnul sau imens (1633) si o cupola de piatra eleganta, singura structura ramasa de acest gen din Scotia si notabila pentru replica de piatra a coroanei imperiale a lui Charlemagne, care se afla pe varf.

Cabinele de stejar din secolul al XVI-lea si tavanul din lemn in capela sunt pastrate in forma lor originala, iar portretele monarhilor din Stuart sunt sculptate in lemn.

Situate in campusul King's College, gradinile botanice Cruickshank sunt binevenite si includ expozitii de colectii alpine si subtropicale interesante, precum si o gradina incantatoare de piatra si apa.

De asemenea, interesul pentru aceasta zona pasnica de 11 hectare este o gradina scufundata, gradina de trandafiri, arbusti si borduri erbacee si un arboretum cu o colectie fina de peste 2.500 de plante etichetate.

Site oficial Universitatea si King's College din Aberdeen:
Aberdeen
Bilete de avion spre Aberdeen:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Universitatea si King's College din Aberdeen:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne