Obiective turistice Alanya, de vizitat in Alanya, Turcia
Home / Orase / Obiective turistice Alanya, Turcia

Obiective turistice Alanya, Turcia

 
 

De la Alanya, spre est, se intindea altadata Cilicia, cuib de pirati negustori de sclavi. La casatoria sa cu Cleopatra, Marc Antoniu i-a dat in dar Cilicia, bogata in ogoare si paduri.

Situata pe o peninsula, Alanya este inconjurata de plaje cu nisip fin, care atrag turistii tot atat de mult ca si peisajul urban pitoresc, specific otoman.

Foarte frecventate, plajele au pe margini hoteluri si restaurante construite in ultimii ani. Coastele stancoase, impadurite, maresc farmecul peisajului. Grote numeroase se deschid printre stanci, unele impodobite cu stalactite (Damlatas).

 
Vizitezi Alanya?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Alanya

Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Alanya:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Alanya:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Alanya obiective turistice, Ce poti vizita in Alanya, Top obiective Alanya, Top atractii Alanya, Alanya locuri de vizitat, Locuri de vizitat Alanya, Locuri de vizitat in Alanya, Alanya atractii turistice, Alanya de vizitat, De vizitat in Alanya, Ce vizitam in Alanya, Top atractii turistice Alanya, Top obiective turistice Alanya, Alanya ghid turistic, Calatorii in Alanya.