Obiective turistice Albacete, Spania
Home Orase Obiective turistice Albacete, Spania

Obiective turistice Albacete, Spania

 

Orasul Albacete, izolat in estul regiunii la mancha, nu are monumente marete, dar se gaseste la intersectia mai multor drumuri, intre centrul Spaniei, Valencia pe coasta de est si Andaluzia.

Numele sau se refera la faptul ca se afla pe un teren plat, acum locul unor culturi intensive de vita-de-vie, anghinare si sofran, adus de catre arabi intre secolele al VIII-lea si al XIII-lea.

De asemenea, arabii au adus si arta realizarii cutitelor, iar calitatea acestora si a pumnalelor de otel de-aici a fost admirata timp indelungat. Atelierele folosesc tehnici vechi pentru a face cutite de toate formele si marimile, prin urmare, aici este locul ideal pentru a-ti reutila bucataria.

 
Pret vechi: 52 €
Pret nou de la: 39 €
Cauta hotel

Atractii turistice Albacete

Tag: Obiective turistice Albacete, Atractii turistice Albacete, De vizitat in Albacete, Ce vizitam in Albacete, Top atractii turistice Albacete, Top obiective turistice Albacete, Ghid turistic Albacete.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne