Obiective turistice Alcobaca, atractii turistice Alcobaca, Traveleuropa.ro
  Orase Obiective turistice Alcobaca, Portugalia

Obiective turistice Alcobaca

Publicat la: 2012-11-07
Obiective turistice Alcobaca din Portugalia

Micul oras Alcobaça este dominat de un singur loc important, un singur obiectiv turistic important, si anume magnifica sa abatie cisterciana care dateaza din 1153. Un loc care apartine Patrimoniului Universal din 1985, abatia este remarcabila prin interiorul sau evocator, care te duce inapoi in Evul Mediu.

Alcobaça este un oras portughez ce apartine Districtului Leiria, in regiunea Lisboa e Vale do Tejo si subregiunea Oeste, cu circa 9.800 locuitori. Este capitala unui municipiu cu 417,05 km² suprafata si 56.794 locuitori (2001), impartit in 19 freguesias. Municipiul se invecineaza la nord cu municipiul Marinha Grande, la est cu Leiria, Porto de Mós, Santarém si Rio Maior, la sud-vest cu Caldas da Rainha si la vest inconjoara in totalitate Nazaré, avand doua iesiri la Oceanul Atlantic.

Ocupand un loc principal la confluenta dintre raurile Alcoa si Baca, masiva in dimensiune, austera si totusi serena in atmosfera si incredibil de frumoasa in detalii, Mosteiro de Santa Maria de Alcobaça (inchisa in timpul sarbatorilor legale) ar trebui sa fie o prioritate in cursul vizitei tale. Practic, orasul a devenit cunoscut datorita acestei minunate manastiri, care reprezinta si punctul de atractie turistica principal.

 

Harta obiective turistice Alcobaca - Long: -8.976917, Lat: 39.550240

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Alcobaca, atractii turistice Alcobaca, de vizitat in Alcobaca, obiective Alcobaca, atractii Alcobaca, turism Alcobaca.