Obiective turistice Alexandroupoli, de vizitat in Alexandroupoli, Grecia
Home / Orase / Obiective turistice Alexandroupoli, Grecia

Obiective turistice Alexandroupoli, Grecia

 
 

Desi neluat in seama de cei care il vad doar ca pe o baza militara, Alexandroupoli, aflat la extremitatea estica a litoralului din Tracia, este, de fapt, un oras foarte placut, cu o promenada lunga si o fasie de plaja cu nisip la fel de lunga.

Este in mare masura un oras-statiune pentru vacante in familie, iar plaja de aici are o multime de amenajari destinate copiilor, dar si schi nautic, parasailing si alte sporturi nautice pentru adulti.

De cealalta parte a promenadei se afla zona veche a orasului, un paienjenis de stradute inguste care te vor incanta cu amestecul lor incantator de ateliere, magazine de vechituri, delicatese sau suvenire, baruri, restaurante si cafenele.

Seara, promenada se umple de familii de greci care isi fac volta de seara, plimbarea obisnuita in susul si in josul strazii dinaintea cinei.

Este o priveliste placuta: bunicii merg de mana cu nepoteii, in timp ce grupurile de adolescenti nu pierd nicio ocazie de a se studia reciproc.

 
Vizitezi Alexandroupoli?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Alexandroupoli

Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Alexandroupoli:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Alexandroupoli:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Alexandroupoli obiective turistice, Ce poti vizita in Alexandroupoli, Top obiective Alexandroupoli, Top atractii Alexandroupoli, Alexandroupoli locuri de vizitat, Locuri de vizitat Alexandroupoli, Locuri de vizitat in Alexandroupoli, Alexandroupoli atractii turistice, Alexandroupoli de vizitat, De vizitat in Alexandroupoli, Ce vizitam in Alexandroupoli, Top atractii turistice Alexandroupoli, Top obiective turistice Alexandroupoli, Alexandroupoli ghid turistic, Calatorii in Alexandroupoli.