Loule din Algarve, obiective turistice Algarve

Loule, Algarve

Obiective turistice Algarve

La nord de Almancil, multimile se napustesc asupra Louleului in fiecare dimineata de sambata pentru uriasa piata de alimente si obiecte mestesugaresti care are loc pe o campie din partea vestica a orasului. Aceasta traditie se intoarce in timp la anul 1291 cand infiintarea unui targ a facut din Loule un nod important al comertului.

Smochinele uscate, migdalele si mierea (toate preferate de mauri) se afla printre produsele principale din oferta, precum si sarea gema.

Putini oameni stiu ca Loule este asezat pe kilometri de galerii subterane de unde se extrage sare exceptional de pura. Articolele neperisabile care sunt de vanzare in piata includ vase din cupru, bunuri din piele si impletituri din rachita executate manual in satele inconjuratoare.

Deoarece piata este foarte orientata spre turisti, s-ar putea sa doresti sa explorezi Louleul intr-o alta zi, cand atmosfera somnoroasa se intoarce. Hala pietei in stil maur de la coltul Praca da Republica ofera previzibila de artefacte romane si maure, iar de acolo, treptele te duc in sus spre zidurile si tumul castelului.

Cu mult mai interesante sunt magazinele mestesugaresti concentrate pe strada din spatele castelului, Rua da Barbaca. Loule si Almancil au ambele reputatii gastronomice alimente in fiecare zi (inchisa duminica) precum si unele obiecte mestesugaresti, iar imediat in spate se intinde micul, insa atractivul cartier vechi.

Castelo si Museu Principal (Rua D. Paio Peres Correira nr. 17) gazduiesc o bucatarie traditionala reconstruita, in conformitate cu preocuparile gastronomice ale Louleului.

Muzeul expune o colectie puternice, asa ca daca doresti o experienta culinara adevarata departe de coasta, desfata-te aici.

Bilete de avion spre Algarve:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Loule:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne