Obiective turistice Algarve, de vizitat in Algarve
Acasa Orase Obiective turistice Algarve, Portugalia

Obiective turistice Algarve

Publicat sau actualizat la: de Marinescu Ana
Tag: Obiective turistice Algarve, atractii turistice Algarve, Top obiective turistice Algarve.
 

Ceea ce multi oameni uita e faptul ca in Algarve se gasesc mai multe lucruri decat plaje. Acesta detine, de asemenea, destinatii continentale captivante si dealuri care valuresc cu blandete. Acesta este locul spre care ar trebui sa te indrepti pentru autenticitate, obiecte mestesugaresti, sate varuite in alb, o statiune climaterica romana cu ape minerale si zone excelente pentru plimbari.

De la coasta spre nord pana la Alentejo sunt putin mai mult de 32 km, asa ca mersul cu masina pe dealuri este o calatorie de o zi simpla. Vei gasi, de asemenea, o usurare binevenita din aglomeratie.

Autostrada A22, care se intinde de la granita spaniola la vest spre Lagos, formeaza o cvasifrontiera intre infrastructura de coasta si interiorul tarii mult mai tacut si mai rural.

Aceasta regiune, cunoscuta drept Barrocal, este locul unde fertilul sol calcaros hraneste livezile de fructe ale Algarveului. Pe masura ce te indrepti inainte catre dealuri si treci prin reteaua de strazi care inconjoara Almancilul, incearca sa nu ratezi Biserica Sao Lourenco, vizibila alaturi de N125.

Cu toate ca a fost renovata in timpul zilelor de apogeu ale barocului, a fost fa origini in stil roman si este considerata drept una dintre cele mai mari nestemate culturale ale Algarveului.

Cupola, zidurile si tavanul sunt acoperite intr-o expunere maiastra de azukjos ilustrand viata Sf. Laurentiu. Aceasta este opera lui Policarpo de Oliveira Bernardes, care, impreuna cu tatal sau, Antonio, a creat multe capodopere cu dale care se gasesc pe tot cuprinsul Portugaliei.

VelTravel
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne