Burg Eltz din Alken, obiective turistice Alken

Burg Eltz, Alken

Obiective turistice Alken

Burg Eltz (Castelul Eltz) este unul dintre cele mai pitoresti si deosebite castele medievale din Germania (secolele XII-XVI) si merita la fel de multa atentie ca si triada de castele ale regelui Ludwig, situate in Bavaria.

Se organizeaza vizite cu prezentari in limba engleza atunci cand exista destui vorbitori de limba engleza. Insa va puteti alatura unui astfel de grup deja alcatuit.

Puteti solicita mai multe informatii la magazin sau la Verwaltung (biroul administrativ) din curte.

Pe durata vizitei de 40 de minute, cand veti afla lucruri interesante despre istoria castelului si despre mobilier, aveti ocazia sa descoperiti diverse tipuri de incaperi, insa acest tur nu cuprinde si vizite in visteria castelului, reprezentata printr-o colectie de obiecte de arta fascinante, expuse in cinci camere istorice.

Vara, se formeaza cozi lungi, deci, este bine sa aveti apa la dumneavoastra, in special in cazul in care calatoriti cu copiii. Pentru a ajunge aici, folositi iesirea B-416 la Hatzenport (in partea opusa si la vest de Alken), mergeti spre Munstermaifeld si apoi urmariti semnele pentru parcare de langa Antoniuskapelle.

De aici, mai aveti de mers pe jos cam 15 minute sau puteti lua autobuzul (1,50 euro). Biciclistii pot ajunge la castel venind in 40 de minute de la Moselkern.

Bilete de avion spre Alken:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Burg Eltz:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne