Patitiri din Alonissos, obiective turistice Alonissos.

Patitiri

Obiective turistice Alonissos
VelTravel

Patitiri este capitala si portul principal al insulei Alonissos, precum si locul in care este concentrata cea mai mare parte populatiei. Acest sat renascut a fost construit de locuitorii din Chora care au parasit satul lor ca urmare a cutremurului din 1965. Asa se explica de ce toate casele din Patitiri sunt bine intretinute, cu balcoane cu flori frumoase si verande colorate.

Cladirile si casele construite pe deal ofera o armonie unica, in timp ce infrastructura turistica este destul de discreta si respecta frumusetea naturala a zonei. Scarile si strazile inguste si vopsite in alb ofera o atmosfera deosebita pentru acest mic port, inconjurat de ape de smarald incredibil de cristaline si formatiuni stancoase de marmura bine iluminate in timpul noptii.

Intregul sat este inconjurat de o padure deasa de pini. Pe malul marii, o mica plaja cu nisip impartaseste din calmul sau cu tavernele si cafenelele mici din port.

 
VelTravel

Bilete de avion spre Alonissos:

Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!

Cauta cazare langa Patitiri:

Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!

City Break in Alonissos:

Cauta aici cele mai ieftine City Break-uri Click aici!

Rent a car:

Cele mai bune preturi Click aici!
VelTravel
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne