Obiective turistice Amorgos, de vizitat in Amorgos, Grecia
Home / Orase / Obiective turistice Amorgos, Grecia

Obiective turistice Amorgos, Grecia

 
 

Peisajul montan salbatic din Amorgos o deosebeste pe aceasta de majoritatea celorlalte insule din grupul Cicladelor, iar lipsa plajelor accesibile inseamna ca insula nu a sucombat in fata turismului de masa. Turistii pe care ii atrage doresc sa se bucure de modul de viata grecesc, pe care il considera o metoda de relaxare mai buna decat zacutul la soare.

Amorgos este o insula ingusta si lunga, iar muntii sunt o caracteristica atat de dominanta a peisajului, incat aici nu s-a construit un drum decent pana in anii 90, drum care a facut legaturile dintre nord-est si sud-vest mai accesibile. Pana atunci, calatoria cu barca dura la fel de mult ca cea de pe uscat, fiind adesea si varianta cea mai comoda.

 
Vizitezi Amorgos?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Amorgos

Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Amorgos:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Amorgos:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Amorgos obiective turistice, Ce poti vizita in Amorgos, Top obiective Amorgos, Top atractii Amorgos, Amorgos locuri de vizitat, Locuri de vizitat Amorgos, Locuri de vizitat in Amorgos, Amorgos atractii turistice, Amorgos de vizitat, De vizitat in Amorgos, Ce vizitam in Amorgos, Top atractii turistice Amorgos, Top obiective turistice Amorgos, Amorgos ghid turistic, Calatorii in Amorgos.