Dierentuin din Anvers, obiective turistice Anvers

Dierentuin

Obiectiv turistic din Anvers

In cazul unui sejur mai lung, trebuie vazute Volkskundemuseum Muzeul de Arta Populara, alaturat de Etnografisch Museum (cu un vast patrimoniu de exponate de pe toate continentele), Openluchtmuseum voor Beeldhouwkunst Middelheim (muzeu in aer liber, in Parcul Middelheim, cu sculpturi moderne, inclusiv de Rodin) si, pentru "cunoscatori", un interesant Brouwershuis-Muzeu al Berii (chiar in cladirea fostei bresle).

In apropierea Muzeului Regal de Arte Frumoase exista si un Museum voor Fotografie. Exista si doua muzee mai noi.

In 1994 a fost inaugurat Provinciaal Museum Sterckshof (Zilvercentrum), situat intr-un magnific castel construit in stil neorenascentist flamand (1934), inconjurat de Parcul Rivierenhof, care are ca tematica principala productia si prelucrarea argintului.

Nu lipsesc insa nici obiectele de cult, bijuteriile, obiecte casnice etc. Un alt nou asezamant, deschis in 2001, este Vrieselhof muzeul provincial al textilelor si confectiilor.

In fine, Dierentuin, o inventiva asociere intre un muzeu de istorie naturala si o gradina zoologica bogat inzestrata, intr-un cadru deosebit de modern si atragator pentru vizitatorii de toate varstele.

 
Bilete de avion spre Anvers:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Dierentuin:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne