St Ulrich si Afra din Augsburg, obiective turistice Augsburg

St Ulrich si Afra, Augsburg

Obiective turistice Augsburg

Aflata in cel mai inalt punct al orasului, aceasta bazilica a fost construita in locul in care se afla un cimitir roman, unde a fost martirizat Sfantul Afra in 304 d.H. Structura originala a fost inceputa in stil gotic tarziu in 1467; o sala de predici in stil baroc a fost adaugata in 1710, ca biserica protestanta Sfantul Ulrich.

Sfantul Afra este inmormantat in cripta, in apropierea mormantului Sfantul Ulrich, un episcop din secolul al X-lea, care a ajutat la oprirea unei armate maghiare la portile orasului, in batalia raului Lech.

Ramasitele unui al treilea protector al bisericii, St. Simpert, sunt pastrate intr-una dintre cele mai ingrijite capele anexe ale bisericii.

De pe treptele magnificului altar, priviti inapoi spre naosul inalt la fierul forjat si ramele de lemn ce marginesc intrarea, lucrate foarte frumos in stil baroc.

Cand plecati, vizitati si biserica de langa aceasta, dar separata, Sfantul Ulrich, fosta cladire canonica reconstruita de catre lutherani dupa Reforma.

Bilete de avion spre Augsburg:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa St Ulrich si Afra:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne