Obiective turistice Autun, de vizitat in Autun, Franta
Home / Orase / Obiective turistice Autun, Franta

Obiective turistice Autun, Franta

 
 

Dealul din imediata apropiere a autunului ofera o panorama incredibila a orasului, dand la iveala originile romane ale acestuia si centrul sau medieval. Fondat de imparatul Augustus in secolul I I.Chr., Autun a fost una dintre cele mai importante cetati ale Galiei romane.

Mostenirea substantiala a acelei perioade cuprinde sanctuarul Templului lui lanus, Porte d'Arroux cu arcadele si coloanele sale sculptate (in continuare intrarea principala a orasului, dinspre nord) si Porte St.-Andre, conceputa cu arcade separate pentru carute si pentru traficul pe jos.

Ramasitele treatrului roman prind viata in fiecare an in luna august printr-un spectacol evocativ al vietii galo-romane, incheiat cu curse de care.

 
Vizitezi Autun?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Autun

Vacanta in Autun cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Autun:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Autun:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Autun obiective turistice, Ce poti vizita in Autun, Top obiective Autun, Top atractii Autun, Autun locuri de vizitat, Locuri de vizitat Autun, Locuri de vizitat in Autun, Autun atractii turistice, Autun de vizitat, De vizitat in Autun, Ce vizitam in Autun, Top atractii turistice Autun, Top obiective turistice Autun, Autun ghid turistic, Calatorii in Autun.