Cazinoul din Baden Baden din Baden Baden, obiective turistice Baden Baden

Cazinoul din Baden Baden

Obiectiv turistic din Baden Baden

Baden-Baden este destul de mandru de cazinoul sau, cel mai vechi din Germania, inaugurat in 1855, dupa ce decoratori interiori parizieni si pictori lustruisera ultimul candelabru. Singura concesie facuta vremurilor este ca puteti purta blugi printre fresce, stucaturi si portelanuri.

Domnii trebuie sa poarte haina si cravata la blugi si, indiferent cum v-ati imbraca, lasati-va tenisii la hotel. in 1853, parizianul Jacques Benazet a convins mica si somnoroasa statiune balneara sa construiasca sali de jocuri de noroc pentru a-i insufleti serile.

Rezultatul a fost o serie de sali bogat decorate, in care pana si un imparat se putea simti in largul sau asa cum s-a si intamplat.

Kaiser Wilhelm I a fost un vizitator obisnuit, ca si cancelarul sau, Bismarck. Romancierul rus Dostoievski, sahul Iranului si Marlene Dietrich s-au numarat printre jucatori. Miza minima este 2 €; cea maxima, 7000 €.

Pasapoartele sunt necesare ca dovada a identitatii. Sunt organizate tururi cu ghid (30 de minute).

 
Bilete de avion spre Baden Baden:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Cazinoul din Baden Baden:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne