Catedrala din Baeza din Baeza, obiective turistice Baeza

Catedrala din Baeza, Baeza

Obiective turistice Baeza

In secolul al XIII-lea, Baeza a devenit capitala Guadalquivirului de Sus, inainte ca provincia Jaen sa fie cucerita. Ca si Obeda, a atins apogeul in secolele al XVI-lea si al XVII-lea, cand a fost construita universitatea si a fost transformata catedrala.

ceasta domina zona inalta din partea de est si este un bun punct de pornire pentru o plimbare. In interior, suie-tein clopotnita pentru a te bucura de privelistea asupra orasului si a zonei rurale. Nu rata galeriile mudejare cu cele patru capele cu inscriptii arabe, ecouri ale moscheii care ocupa candva acest loc.

In exterior, opreste-te pentru a admira cele mai vechi elemente ale catedralei, Puerta de la Luna din secolul al XIII-lea si fereastra circulara gotica. In fata este frumoasa fantana Santa Maria, construita in secolul al XVI-lea de catre Gines Martinez, care a conceput si conductele de apa din Baeza.

Bilete de avion spre Baeza:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Catedrala din Baeza:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne