Zona portului din Barcelona, obiectiv turistic Barcelona - TravelEuropa.ro

Zona portului

Obiectiv turistic Barcelona

Zona portului barcelonei a fost transformata complet incepand din 1990, in prezent fiind intesata de mici dane pentru cu ambarcatiuni, locuri de petrecere a timpului liber, muzee moderne, restaurante si numeroase puncte de observatie.

Tehnologia moderna coexista aici cu vechiul, ilustrul, intregul perimetru evocand istoria maritima a Barcelonei.

Aduana (Cladirea Vamii), Capitania General (Cartierul general naval) si Gobierno Militar (Cartierul general al marinei militare) marginesc linia portului.

Pestele lui Frank
Punctul de observatie Columbus sau Monument a Colom nu mai este cea mai inalta constructie de pe faleza, dar ramane cea mai incarcata de simboluri si poate fi un punct de plecare pentru a explora aceasta zona.

Ia liftul pana in varful acestei coloane de fier (50 m) unde se afla statuia lui Cristofor Columb. In fata este locul de acostare pentru trimaran care inconjoara portul spre Vila Olimpica.

Totodata, de sus, poti privii cel mai mare santier naval medieval din lume, un complex unic datand din sec. al XIII-lea.

Modele de vase, desene, statui ce stateau la prora corabiilor, instrumente de navigare, harti si diagrame ilustreaza istoria navala a Barcelonei.

Exponatele prezinta de altfel si evolutia navigarii pe mare, incheind cu submarinele, inainte de a plonja intr-un virtual spectacol acvatic.

Dupa acesta, vei avea cu siguranta nevoie sa intri intr-o cafenea-restaurant, unde poti admira portocalii din gradina de la intrare.

Transport public pentru Zona portului:

Metroul pana la statia Drassanes

Preturi intrare in Zona portului:

Intrarea libera

Program Zona portului:

Non Stop

Bilete de avion spre Barcelona:

Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!

Cauta cazare langa Zona portului:

Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!

City Break in Barcelona:

Cauta aici cele mai ieftine City Break-uri Click aici!

Rent a car:

Cele mai bune preturi Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne