Obiective turistice Beaune, de vizitat in Beaune
Acasa Orase Obiective turistice Beaune, Franta

Obiective turistice Beaune

Publicat la: de Marinescu Ana
 

Beaune este un oras mic din Franta, este nucleul central al comertului cu vinuri din Burgundia. Asezat printre cele mai deosebite podgorii din lume, este cel mai bun loc in care sa mergi daca vrei sa gusti o varietate mare de vinuri. De asemenea, este si locul uneia dintre cele mai renumite privelisti ale Burgundiei, Hôtel-Dieu.

Pentru a beneficia de o vedere magnifica asupra orasului, intra pe sub bolta triumfala din nord, Porte St. Nicolas, datand din secolul al XVIII-lea.

Plimba-te pe langa ruinele din secolele XI si XV si exploreaza stradutele inguste si curtile pavate, cercetand cu atentie detaliile gotice ale caselor, indreapta-te spre Place Monge, cu clopotnita sa din secolul al XV-lea si cu splendidele case, precum Hôtel de la Rochepol, datand din secolul al XVI-lea.

Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Beaune, atractii turistice Beaune, de vizitat in Beaune, obiective Beaune, atractii Beaune, turism Beaune.