Serpa din Beja, obiective turistice Beja

Serpa, Beja

Obiective turistice Beja
Vacanta in Beja?
Vezi cele mai bune oferte:
De la 56 € / 2 pers
  CAUTA HOTEL

Micul oras Serpa, la 30 km de Beja, are o ambianta mult mai impresionanta decat Beja si pare a privi spre viitor intr-un mod fermecator. Zidurile crenelate inconjoara strazi inguste pavate, biserici, conace si unele restaurante bune.

Parcheaza-ti masina in afara zidurilor orasului si arunca o privire la maslinii nodurosi vechi de o mie de ani inainte de a te indrepta catre piata principala, Praca da Republica, si cafenelele sale in aer liber.

Torre do Relogio (Turnul Orologiului) sau se iveste pe deasupra unei scari largi care duce sus catre Biserica Santa Maria si castelo (castel). Un mic Museu Arqueologico prezinta artefacte din epoca de Piatra pana la vremurile romanilor si maurilor.

Aceasta parte superioara a orasului adaposteste o retea de poteci inguste si pitoresti precum si cel mai grandios conac al orasului. Palacio do Conde do Ficalho (inchis publicului) din secolul al XVII-lea.

La sud de piata se gaseste Museu do Relogio (Muzeul Orologiului); tururi cu ghid te poarta prin camere ticsite cu 1.100 de ceasuri si orologii.

Moara de apa si apeductul de pe Rua dos Arcos, pe partea vestica a zidurilor orasului, merita, de Raul Guadiana serpuieste de la nord spre sud prin estul Aletenjoului, marginind Moura si Serpa asemenea, o vizita. Inainte sa pleci, gusta din faimoasa branza de oaie din Serpa, queijadas (prajituri mici cu branza) si vinul robust Pias.

Bilete de avion spre Beja:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Serpa:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne