Casa lui Einstein din Berna, obiective turistice Berna

Casa lui Einstein

Obiectiv turistic din Berna

Casa Einstein este situata in centrul orasului vechi, la aproximativ 200 de metri mai jos de Turnul cu Ceas. Imaginile din apartament - casa a lui Einstein, intre 1903 si 1905 - ofera o perspectiva asupra anilor petrecuti de marele fizician aici.  Albert Einstein (14 martie 1879 – 18 aprilie 1955), fizician, filozof si autor, este in general considerat ca fiind unul dintre cei mai influenti oameni de stiinta si cel mai cunoscut intelectual din toate timpurile.

Einstein, un german-elvetian laureat al premiului Nobel, este adesea considerat ca fiind parintele fizicii moderne.

In 1977, Societatea Albert Einstein a fost in masura sa inchirieze fostul apartament de la etajul al doilea al Kramgasse 49 unde a locuit Albert Einstein, a restaurat mobilierul original si l-a deschis pentru public ca un tribut adus realizarilor stiintifice ale acestui mare om de stiinta.

Casa Einstein este situata in centrul orasului vechi, la aproximativ 200 de metri mai jos de Turnul cu Ceas.

Imaginile din apartament - casa a lui Einstein, intre 1903 si 1905 - ofera o perspectiva asupra anilor petrecuti de marele fizician aici. Copii ale documentelor si o parte din scrierile sale ofera informatii cu privire la munca sa stiintifica. Aici Einstein a dezvoltat teoria speciala a relativitatii.

perfect-tour.ro/ Perfect Tour
Bilete de avion spre Berna:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Casa lui Einstein:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne