Muzeul de Arte Frumoase - Kunstmuseum din Berna, obiectiv turistic Berna - TravelEuropa.ro
  Orase Obiective turistice Berna Muzeul de Arte Frumoase - Kunstmuseum

Muzeul de Arte Frumoase - Kunstmuseum

Obiectiv turistic Berna

Muzeul de Arte Frumoase - Kunstmuseum din Berna se gaseste la mica distanta de gara din oras si este o cladire moderna, inteligent proiectata si proaspat renovata, un adevarat paradis pentru iubitorii artei.

In afara expozitiilor temporare organizate periodic, Muzeul de Arte Frumoase se poate lauda cu cea mai mare colectie Paul Klee din lume, cu peste 2000 de piese variate, majoritatea desene. Din pacate cea mai mare parte dintre acestea sunt in depozitele muzeului, asa ca nu le veti putea admira. Pe langa Klee, aici se gasesc numeroase opere de Kandinsky, Modigliani, Giacometti, Cezanne, Matisse, Rothko, Miro, Pollock si multi altii, majoritatea prezentate in expozitii permanente. Nici artistii contemporani nu au fost uitati, fiind preferati cei elvetieni.

In apropiere se gaseste si Frauen-Kunstforum, un muzeu mic dedicat pictoritelor elvetiene contemporane, o initiativa laudabila, completata de o cafenea cocheta si o mica librarie.

Bilete de avion spre Berna:

Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!

Cauta cazare langa Muzeul de Arte Frumoase - Kunstmuseum:

Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!

City Break in Berna:

Cauta aici cele mai ieftine City Break-uri Click aici!

Rent a car:

Cele mai bune preturi Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne