Top obiective si atractii turistice de vizitat in Bernkastel Kues.
Home Orase Obiective turistice Bernkastel Kues, Germania

Bernkastel Kues, Germania

Situat la 22 km sud-vest de Traben-Trarbach, 100 km sud-vest de Koblenz pe B-53 Bernkastel si Kues se afla de o parte si de alta a raului Mosel, pe malul estic, respectiv vestic. Case din lemn sculptate cu multa maiestrie (din secolele al XVI-lea si al XVII-lea) si primaria, construita in stil renascentist (1608), incadreaza fantana Sfantului Mihai (1606), situata in piata centrala din Bernkastel.

La inceputul lunii Septembrie, piata si malul raului sunt animate de standuri de prezentare a vinului, in cadrul unuia dintre cele mai mari festivaluri ale vinului, Weinfest der Mittelmosel. De pe ruinele castelului Burg Landshut amplasate in varful dealului, datand din secolul al XIII-lea, puteti admira privelisti minunate. Se spune ca in acest loc arhiepiscopul de Trier, Boemund al II-lea, s-a insanatosit, dupa ce a baut din vinul local.

Podgoria celebra, supranumita "Doctorul", se intinde de la strada Hinterm Graben pana la poarta orasului, Graacher Tor. Weingut J. Lauerburg, proprietarul unui domeniu viticol (exista in acest orasel trei viticultori) va ofera sa degustati vinuri deosebite la vinoteca sa.

VelTravel

Obiective turistice Bernkastel Kues

Tag: Obiective turistice Bernkastel Kues, Atractii turistice Bernkastel Kues, De vizitat in Bernkastel Kues, Ce vizitam in Bernkastel Kues, Top atractii turistice Bernkastel Kues, Top obiective turistice Bernkastel Kues, Ghid turistic Bernkastel Kues.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne