Obiective turistice Bernkastel Kues, atractii turistice Bernkastel Kues, Germania.
  Orase Obiective turistice Bernkastel Kues, Germania

Obiective turistice Bernkastel Kues

, Germania
Publicat la: 2015-11-10 de Maria Dascalu

Situat la 22 km sud-vest de Traben-Trarbach, 100 km sud-vest de Koblenz pe B-53 Bernkastel si Kues se afla de o parte si de alta a raului Mosel, pe malul estic, respectiv vestic. Case din lemn sculptate cu multa maiestrie (din secolele al XVI-lea si al XVII-lea) si primaria, construita in stil renascentist (1608), incadreaza fantana Sfantului Mihai (1606), situata in piata centrala din Bernkastel.

La inceputul lunii Septembrie, piata si malul raului sunt animate de standuri de prezentare a vinului, in cadrul unuia dintre cele mai mari festivaluri ale vinului, Weinfest der Mittelmosel. De pe ruinele castelului Burg Landshut amplasate in varful dealului, datand din secolul al XIII-lea, puteti admira privelisti minunate. Se spune ca in acest loc arhiepiscopul de Trier, Boemund al II-lea, s-a insanatosit, dupa ce a baut din vinul local.

Podgoria celebra, supranumita "Doctorul", se intinde de la strada Hinterm Graben pana la poarta orasului, Graacher Tor. Weingut J. Lauerburg, proprietarul unui domeniu viticol (exista in acest orasel trei viticultori) va ofera sa degustati vinuri deosebite la vinoteca sa.

Bilete de avion spre Bernkastel Kues:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Bernkastel Kues:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Bernkastel Kues:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Bernkastel Kues - Long: 7.066321, Lat: 49.919952

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Bernkastel Kues, atractii turistice Bernkastel Kues, de vizitat in Bernkastel Kues, obiective Bernkastel Kues, atractii Bernkastel Kues, turism Bernkastel Kues.