Obiective turistice Biarritz, de vizitat in Biarritz, Franta
Home / Orase / Obiective turistice Biarritz, Franta

Obiective turistice Biarritz, Franta

 
 

Biarritz este cea mai mare statiune de pe coasta franceza a Atlanticului, Biarritz se bucura de o clima destul de blanda, favorizata de pozitionarea sa perfecta intre Pirinei si coasta colturoasa.

In secolul al XlX-lea, cand baile in mare au devenit la moda, micutul, dar impresionantul sat Biarritz a inceput sa atraga atentia. Soarta sa a fost pecetluita cand imparateasa Eugenie si-a convins sotul (Napoleon al III-lea) sa construiasca aici Villa Eugenie, acum Hotel du Palais.

Exemplul sau a fost urmat de regina Victoria, iar apoi de o pleiada de capete incoronate ale Europei, astfel incat statiunea a devenit cunoscuta ca plaja a regilor.

Coco Chanel i-a adaugat o nota de sic, orasul continuand sa aiba foarte multe magazine de firma pe strazile sale. Dupa cel de-al 2-lea Razboi Mondial, Biarritz a devenit cuibul vedetelor americane, in vreme ce ascendenta sa aristocratica a continuat prin ducele si ducesa de Windsor.

 
Vizitezi Biarritz?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Biarritz

Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Biarritz:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Biarritz:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Biarritz obiective turistice, Ce poti vizita in Biarritz, Top obiective Biarritz, Top atractii Biarritz, Biarritz locuri de vizitat, Locuri de vizitat Biarritz, Locuri de vizitat in Biarritz, Biarritz atractii turistice, Biarritz de vizitat, De vizitat in Biarritz, Ce vizitam in Biarritz, Top atractii turistice Biarritz, Top obiective turistice Biarritz, Biarritz ghid turistic, Calatorii in Biarritz.