Capela Sf. Roch din Bingen, obiective turistice Bingen

Capela Sf. Roch, Bingen

Obiective turistice Bingen

Platoul impadurit de la Dealul Sfantului Roch (Rochusberg) este un loc minunat unde se afla Capela Sfantului Roch (Rochuskapelle). Construita in 1666 pentru a celebra sfarsitul epidemiei de ciuma, aceasta capela a fost reconstruita de doua ori.

Pe 16 august 1814, Goethe a participat la festivitatile de redeschidere, fiind astfel precursorul festivalului Rochusfest, un festival de folk care se desfasoara la jumatatea lui august. Capela (deschisa pentru slujba de duminica de la 8:00 si de la 10:00) contine un altar dedicat Sfantului Hildegard, relicve si mobilier din manastiri, lucruri gasite de ea in Ruppertsberg (in suburbiile orasului Bingerbriick) si in Eibingen (la est de Rudesheim).

In piata Hildegard, langa capela, sunt expuse obiecte legate de Sfantul Hildegard; exista si o gradina medievala, un restaurant unde se servesc mancaruri delicioase (Dinkel este principalul ingredient), bazate pe ponturile nutritioniste date de Hildegard. Meniurile speciale pentru pranz (marti-sambata 8 euro, duminica 16 euro) sunt deosebite.

Bilete de avion spre Bingen:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Capela Sf. Roch:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne