Obiective turistice Bologna, de vizitat in Bologna, Italia
Home / Orase / Obiective turistice Bologna, Italia

Obiective turistice Bologna, Italia

 
 

Mancarea din Bologna are reputatia de a fi cea mai buna din Italia, de unde si porecla La Grassa, sau Grasana, iar universitatea de aici, una dintre cele mai vechi din Europa, si-a castigat numele de La Dotta, sau Erudita.

Centrul orasului este un "ghiveci" de arcade de caramida, turnuri, palate si muzee fascinante. este si un oras cu mare energie culturala, animat de festivaluri, teatre, muzica si evenimente estivale.

Cu toate acestea, Bologna este, in mod surprinzator, ignoranta, atractiile ei culturale si culinare fiind mai cunoscute de italieni decat de straini, care sunt tentati sa treaca fara sa se opreasca in aceste locuri.

Pentru un oras atat de mare, centrul medieval al Bolognei este destul de mic - poti vedea obiectivele importante intr-o singura zi. Majoritatea punctelor de interes se gasesc in Piazza Maggiore si Piazza Nettuno (unde se gaseste si Fontana del Nettuno).

 
Vizitezi Bologna?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Bologna

Vacanta in Bologna cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Bologna:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Bologna:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Bologna obiective turistice, Ce poti vizita in Bologna, Top obiective Bologna, Top atractii Bologna, Bologna locuri de vizitat, Locuri de vizitat Bologna, Locuri de vizitat in Bologna, Bologna atractii turistice, Bologna de vizitat, De vizitat in Bologna, Ce vizitam in Bologna, Top atractii turistice Bologna, Top obiective turistice Bologna, Bologna ghid turistic, Calatorii in Bologna.