Obiective turistice Bologna, Italia
Home Orase Obiective turistice Bologna, Italia

Obiective turistice Bologna, Italia

 

Mancarea din Bologna are reputatia de a fi cea mai buna din Italia, de unde si porecla La Grassa, sau Grasana, iar universitatea de aici, una dintre cele mai vechi din Europa, si-a castigat numele de La Dotta, sau Erudita.

Centrul orasului este un "ghiveci" de arcade de caramida, turnuri, palate si muzee fascinante. este si un oras cu mare energie culturala, animat de festivaluri, teatre, muzica si evenimente estivale.

Cu toate acestea, Bologna este, in mod surprinzator, ignoranta, atractiile ei culturale si culinare fiind mai cunoscute de italieni decat de straini, care sunt tentati sa treaca fara sa se opreasca in aceste locuri.

Pentru un oras atat de mare, centrul medieval al Bolognei este destul de mic - poti vedea obiectivele importante intr-o singura zi. Majoritatea punctelor de interes se gasesc in Piazza Maggiore si Piazza Nettuno (unde se gaseste si Fontana del Nettuno).

 
Pret vechi: 52 €
Pret nou de la: 39 €
Cauta hotel

Atractii turistice Bologna

Tag: Obiective turistice Bologna, Atractii turistice Bologna, De vizitat in Bologna, Ce vizitam in Bologna, Top atractii turistice Bologna, Top obiective turistice Bologna, Ghid turistic Bologna.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne