Obiective turistice Boppard, atractii turistice Boppard, Germania.
  Orase Obiective turistice Boppard, Germania

Obiective turistice Boppard

, Germania
Publicat la: 2015-10-24 de Maria Ema

Este situat la 17 km nord de St.Goar. Boppard este o statiune mica, dar placuta, care a evoluat de la o asezare celtica la o fortareata romana, curte regala si oras imperial liber.

Garnizoana romana Bodobrica, stablita aici in secolul al IV-lea, a fost ingradita de un zid dreptunghiular cu o inaltime de 78 m, avand 28 de turnuri de aparare. Puteti vedea ruinele acestei constructii in minunatul parc arheologic situat in aer liber.

Stadtmuseum (Muzeul Orasului), adapostit in castelul Kurfiirstliche (castelul alegatorului), datand din secolul al XIV-lea, construit de catre arhiepiscopul din Trier, prezinta o colectie impresionanta de mobila din lemn, realizata de fiul preferat al orasului, Michael Thonet (1796-1871).

Bilete de avion spre Boppard:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Boppard:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Boppard:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Boppard - Long: 7.587393, Lat: 50.229408

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Boppard, atractii turistice Boppard, de vizitat in Boppard, obiective Boppard, atractii Boppard, turism Boppard.