Top obiective si atractii turistice de vizitat in Boppard.
Home Orase Obiective turistice Boppard, Germania

Boppard, Germania

Este situat la 17 km nord de St.Goar. Boppard este o statiune mica, dar placuta, care a evoluat de la o asezare celtica la o fortareata romana, curte regala si oras imperial liber.

Garnizoana romana Bodobrica, stablita aici in secolul al IV-lea, a fost ingradita de un zid dreptunghiular cu o inaltime de 78 m, avand 28 de turnuri de aparare. Puteti vedea ruinele acestei constructii in minunatul parc arheologic situat in aer liber.

Stadtmuseum (Muzeul Orasului), adapostit in castelul Kurfiirstliche (castelul alegatorului), datand din secolul al XIV-lea, construit de catre arhiepiscopul din Trier, prezinta o colectie impresionanta de mobila din lemn, realizata de fiul preferat al orasului, Michael Thonet (1796-1871).

VelTravel

Obiective turistice Boppard

Tag: Obiective turistice Boppard, Atractii turistice Boppard, De vizitat in Boppard, Ce vizitam in Boppard, Top atractii turistice Boppard, Top obiective turistice Boppard, Ghid turistic Boppard.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne