Museu do Abade de Bacal din Braganca, obiective turistice Braganca

Museu do Abade de Bacal

Obiectiv turistic din Braganca

Pentru o privire rapida asupra conacului interior, indreapta-te catre apropiatul Museu do Abade de Bacal, unde o colectie variata de arte etnografice si decorative este expusa in fostul palat al episcopului.

Este prezentat intr-o forma foarte moderna si inventiva, in contrast complet cu restul Bragancei care imbatraneste. Parterul prezinta fi bule de aur din Epoca Fierului alaturi de obiecte din fier locale si stele romane.

La etaj, uita-te dupa o statuie a Terezei de Avila, sculptata cu sensibilitate, printre alte exemple excelente de arta religioasa din camera 4 si, in camera 6, un cufar indo-portughez incrustat frumos, Un triptic din secolul al XVI-lea

care prezinta martiriul Sf. Ignatiu este una dintre lucrarile cele mai valoroase ale muzeului. La sfarsit, nu rata stravechea scroafa din granit de la intrare: vei vedea mai multe prin toata regiunea.

 
Bilete de avion spre Braganca:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Museu do Abade de Bacal:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne