Obiective turistice Braganca, de vizitat in Braganca, Portugalia
Home / Orase / Obiective turistice Braganca, Portugalia

Obiective turistice Braganca, Portugalia

 
 

Orasul Braganca inconjurat cu ziduri, intinzandu-se intr-o izolare relativa in nordul indepartat al Portugaliei, domina Tras-os-Montes.

Aceasta este regiunea cel mai putin prospera un contrast insemnat fata de zonele aflate mai spre vest.

Platourile mari, vaile largi si satele puternic traditionale sunt protejate la nord in Parque Natural de Montesinho.

Braganca este un oras cu un trecut aristocratic neobisnuit de bogat. Vizibil de la kilometri distanta, centrul sau istoric se intinde de la cetatea fortificata din varful dealului, inceputa de regele Sancho I in secolul al XII-lea si marita de-a lungul secolelor urmatoare. Ziduri din piatra crenelate, metereze, o fortareata dominanta, un stalp al infamiei si strazi pavate si pline de flori creeaza toate la un loc un decor izbitor de armonios.

Fortareata (1409-1449), una dintre cele mai frumoase din Portugalia, gazduieste oarecum lipsitul de interes Museu Militar (inchis martea),insa ofera privelisti panoramice de pe acoperisul sau.

Dincolo de esplanada se afla cea mai veche biserica a orasului, Santa Maria, o incantatoare cladire de la sfarsitul secolului al XVI-lea si inceputul secolului al XVII-lea, cu unele detalii decorative atragatoare.

 
Vizitezi Braganca?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Braganca

Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Braganca:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Braganca:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Braganca obiective turistice, Ce poti vizita in Braganca, Top obiective Braganca, Top atractii Braganca, Braganca locuri de vizitat, Locuri de vizitat Braganca, Locuri de vizitat in Braganca, Braganca atractii turistice, Braganca de vizitat, De vizitat in Braganca, Ce vizitam in Braganca, Top atractii turistice Braganca, Top obiective turistice Braganca, Braganca ghid turistic, Calatorii in Braganca.