Obiective turistice Brasov, Romania
Home Orase Obiective turistice Brasov, Romania

Obiective turistice Brasov, Romania

Brasovul este unul dintre cele mai grandioase orase sasesti ale Transilvaniei. In ciuda faptului ca orasul a fost industrializat puternic de catre comunisti, centrul Brasovului a reusit sa supravietuiasca in conditii remarcabile.

Aglomerata Piata a Sfatului este zona centrala a orasului si de multe ori - locul unde sunt tinute concertele in aer liber, printre care celebrul festival "Cerbul de aur".

Zona din jurul Pietei este impanzita cu terase, restaurante si cafenele, dintre care multe chiar exclusiviste. Printre acestea amintim bine-cunoscutul Cerb Carpatin, care ocupa o parte a unei cladiri impozante din secolul al XVI-lea ce adapostea odinioara hala orasului.

Atractii turistice Brasov

Tag: Obiective turistice Brasov, Atractii turistice Brasov, De vizitat in Brasov, Ce vizitam in Brasov, Top atractii turistice Brasov, Top obiective turistice Brasov, Ghid turistic Brasov.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne