Obiective turistice Brno, Cehia
Home Orase Obiective turistice Brno, Cehia

Obiective turistice Brno, Cehia

 

Brno este al doilea cel mai mare oras din Republica Ceha, cel mai mare oras din Moravia, si capitala istorica din Margraviate.

Brno este centrul administrativ al Regiunii Moravia de Sud, in care formeaza un district separat (Brno-City District).

Orasul se afla la confluenta raurilor Svitava si Svratka si are aproximativ 400.000 de locuitori.

Brno este sediul autoritatii judiciare din Republica Ceha si sediul Curtii Constitutionale, Curtii Supreme, si Biroul Procuraturii Supreme.

Orasul este, de asemenea, un centru administrativ semnificativ. Este sediul unui numar de autoritati de stat, inclusiv Ombudsmanul, si Oficiul pentru Protectia Concurentei.

Brno este, de asemenea, un important centru al invatamantului superior, cu 33 de facultati apartinand de 13 institute de invatamant superior si aproximativ 89.000 de studenti.

Brno Exhibition Centre se numara printre cele mai mari centre expozitionale din Europa (23 in lume). Complexul deschis in 1928 si a stabilit traditia de expozitii mari si targuri organizate in Brno.

 
Pret vechi: 52 €
Pret nou de la: 39 €
CAUTA HOTEL

Atractii turistice Brno

Tag: Obiective turistice Brno, Atractii turistice Brno, De vizitat in Brno, Ce vizitam in Brno, Top atractii turistice Brno, Top obiective turistice Brno, Ghid turistic Brno.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne