Obiective turistice Bruges, de vizitat in Bruges, Belgia
Home / Orase / Obiective turistice Bruges, Belgia

Obiective turistice Bruges, Belgia

 
 

Relativ cosmoplit si burghez avand in vedere dimensiunile sale compacte, Bruges este unul dintre cele mai bine conservate orase din Europa si ofera un anumit farmec, ce cu greu poate fi gasit in alta parte.

Acest oras plin de romantism, traditie si cultura din Flandra, partea de nord a Belgiei, trebuie sa fie inclus in orice tur al Europei. Intemeiat in anul 862 sub forma unui castel inconjurat de apele raului Reie, Bruges si-a pastrat farmecul medieval in fiecare casa din caramida rosie.

Strazi pietruite pitoresti si canale de vis leaga piete extrem de fotogenice, captusite cu turnuri inalte, biserici istorice si camine vechi pentru batrani varuite in alb. Si exista o multime de astfel de obiective turistice in Bruges. Singurul dezavantaj este ca toata lumea stie asta, ceea ce inseamna ca exista un flux aproape constant de turisti aici, in special in lunile de vara.

Pentru a va bucura cu adevarat Bruges, va recomandam sa petreceti aici mai multe de doua zile si sa incercati sa vizitati orasul la mijlocul saptamanii, pentru a evita aglomeratia din weekend-uri.

Fiind capitala Flandrei de Vest, Bruges se sustine in mare parte din turism, desi exista si fabrica in afara orasului care produce sticla si produse electrice si chimice.

In 2002 cand Bruges a fost desemnat "Oras european al culturii" a demonstrat ca este mai mult decat doar o capodopera medievala. O indrazneata sala de concert rosie, numita Concertgebouw, a fost construita pentru a sarbatori evenimentul. De asemena, modernul a fost imbinat cu traditia medievala, prin inaugurarea pavilionului Toyo Ito in centrul istoric al orasului. Casele nou-curatate nu ar trebui sa va induca in eroare, deoarece ele sunt cu adevarat vechi de cateva secole.

Odata ajuns in interiorul orasului, Bruges se inchide in jurul vostru cu strada dupa strada, presarate cu case istorice fermecatoare si un canal intotdeauna in apropiere. In ultimii ani, economia orasului a devenit din ce in ce mai mult bazata pe turism, incat localnici se plang uneori ca traiesc in Disneyland.

Cardul Bruges ofera reduceri pentru numeroase atractii turistice importante si poate fi ridicat de la oricare dintre pensiunile din oras. Cardul este disponibil pentru 2 sau 3 zile consecutive. De asemenea, turistii pot cumpara un bilet combinat pentru a vedea toate muzeele din Bruges si care merita achizitionat de persoanele care intentioneaza sa viziteze mai mult de doua muzee.

 
Vizitezi Bruges?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Bruges

Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Bruges:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Bruges:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Bruges obiective turistice, Ce poti vizita in Bruges, Top obiective Bruges, Top atractii Bruges, Bruges locuri de vizitat, Locuri de vizitat Bruges, Locuri de vizitat in Bruges, Bruges atractii turistice, Bruges de vizitat, De vizitat in Bruges, Ce vizitam in Bruges, Top atractii turistice Bruges, Top obiective turistice Bruges, Bruges ghid turistic, Calatorii in Bruges.