Muzeul Regiunii Burgas din Burgas, obiective turistice Burgas

Muzeul Regiunii Burgas, Burgas

Obiective turistice Burgas

A fost inaugurat in 1912 si in prezent reuneste patru expozitii independente, situat in cladiri separate din centrul orasului: Expozitia arheologica contine artefacte descoperite in regiune, statui si basoreliefuri unice si podoabele faimoasei vracite trace. Expozitia etnografica detine costume populare splendide ale diverselor grupuri etnice care traiesc in regiune.

In salile sale prezinta profesiuni traditionale ale locuitorilor de-a lungul vremii, iar in curtea complexului au loc demonstratii de traditii folclorice captivante pentru turisti. Expozitia istorica are colectii interesante, incluzand si istoria moderna a orasului. Printre ele, „Comori conservate", care consta din obiecte de arta confiscate de vamesii din Burgas si Malko Tarnovo. Expozitia de istorie naturala va prezinta resursele naturale ale regiunii si va face cunostinta cu flora si fauna muntelui Strandja si cu numeroasele specii de pasari din zonele umede din regiunea Burgas.

Bilete de avion spre Burgas:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Muzeul Regiunii Burgas:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne