Obiective turistice Burgos, Spania
Home Orase Obiective turistice Burgos, Spania

Obiective turistice Burgos, Spania

 

Acest oras prosper si conservator, situat pe drumul Sf. Ieremia, detine una dintre cele mai mari catedrale gotice din Spania si chiar si numai din acest motiv este un obiectiv important din platou.

Celelalte comori gotice sunt manastirile Las Huelgas si Miraf Lores, situate imediat la iesirea din oras. Burgos mai gazduieste si fantoma eroului luptator El Cidy ale carui fapte legendare i-au adus moartea in mainile maurilor, in anul 1099.

In 1921, trupul sau a fost adus de la Manastirea San Pedro de Cardena, din sud-estul orasului Burgos, pentru a fi inmormantat in catedrala.

Burgos se intinde pe ambele maluri ale raului Arlanza, dar orasul vechi, plin de ambianta trecutului, se afla in partea de nord si poate fi vizitat pe jos. Totul este dominat de turlele dantelate ale catedralei, inceputa in anul 1221 si extinsa de-a lungul urmatoarelor cinci secole de catre unii dintre cei mai valorosi mesteri ai Spaniei.

 
Pret vechi: 52 €
Pret nou de la: 39 €
Cauta hotel

Atractii turistice Burgos

Tag: Obiective turistice Burgos, Atractii turistice Burgos, De vizitat in Burgos, Ce vizitam in Burgos, Top atractii turistice Burgos, Top obiective turistice Burgos, Ghid turistic Burgos.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne