Obiective turistice Bushmills, atractii turistice Bushmills, Traveleuropa.ro
  Orase Obiective turistice Bushmills, Irlanda de Nord

Obiective turistice Bushmills

Publicat la: 2016-03-04 de Magda Elena
Obiective turistice Bushmills din Irlanda de Nord

La 93 km nord de Belfast, pe M2, A26, B66. Orasul se afla la 3,5 km distanta (pe A2, Bl46) de limita vestica a Drumului Uriasilor, marcata de Visitor Centre (deschis: zilnic, vara 10-19h, iarna 10-16,30h), unde exista o expozitie cu istoria turistica a sitului.

Drumul Uriasilor se poate parcurge cu piciorul (are 800 m Atentie! Exista pericolul alunecarii in mare, pentru copii si adulti) sau cu un trenulet care porneste la cate 15 min din Visitor Centre ca si din Bushmills.

Cu echipament si vigoare adecvate se pot face si alte excursii pentru a admira locurile, launa (pasari) si flora, pe diferite trasee marcate: Shepard's Path (Poteca Pastorilor), Camel's Back (Spatele Camilei), Organ (Orga), Honeycomb (Fagurele Albinei) etc.

 

Harta obiective turistice Bushmills - Long: -6.523414, Lat: 55.205063

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Bushmills, atractii turistice Bushmills, de vizitat in Bushmills, obiective Bushmills, atractii Bushmills, turism Bushmills.