Obiective turistice Bushmills, Irlanda de Nord
Home Orase Obiective turistice Bushmills, Irlanda de Nord

Obiective turistice Bushmills, Irlanda de Nord

 

La 93 km nord de Belfast, pe M2, A26, B66. Orasul se afla la 3,5 km distanta (pe A2, Bl46) de limita vestica a Drumului Uriasilor, marcata de Visitor Centre (deschis: zilnic, vara 10-19h, iarna 10-16,30h), unde exista o expozitie cu istoria turistica a sitului.

Drumul Uriasilor se poate parcurge cu piciorul (are 800 m Atentie! Exista pericolul alunecarii in mare, pentru copii si adulti) sau cu un trenulet care porneste la cate 15 min din Visitor Centre ca si din Bushmills.

Cu echipament si vigoare adecvate se pot face si alte excursii pentru a admira locurile, launa (pasari) si flora, pe diferite trasee marcate: Shepard's Path (Poteca Pastorilor), Camel's Back (Spatele Camilei), Organ (Orga), Honeycomb (Fagurele Albinei) etc.

 
Pret vechi: 52 €
Pret nou de la: 39 €
CAUTA HOTEL

Atractii turistice Bushmills

Tag: Obiective turistice Bushmills, Atractii turistice Bushmills, De vizitat in Bushmills, Ce vizitam in Bushmills, Top atractii turistice Bushmills, Top obiective turistice Bushmills, Ghid turistic Bushmills.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne