Top obiective si atractii turistice de vizitat in Caceres.
Home Orase Obiective turistice Caceres, Spania

Caceres, Spania

Acesta este orasul berzelor, unde clampanitul ciocurilor si cuiburile voluminoase au devenit parte integranta a centrului vechi.

Primavara si vara, berzele albe isi fac cuib pe turnuri, cosuri de fum si antene TV. Ele se intalnesc peste tot in Extremadura si La Mancha.

Caceres isi infatiseaza trecutul nobil intr-un cartier inconjurat de ziduri de pe varful unui deal, unde fatadele cu blazon, turnurile semete, arcadele si strazile pavate intortocheate dau nastere unei atmosfere inimitabile.

Singurul neajuns este ca astazi centrul istoric este aproape nelocuit. Pentru a gusta adevarata viata a acestei capitale de provincie, trebuie sa explorezi orasul de jos, care are o ambianta atragatoare, ce se invarteste in jurul unei mari Plaza Mayor, dominata de cladirea primariei, unde treptele te poarta catre zidurile originale maure.

VelTravel

Obiective turistice Caceres

Tag: Obiective turistice Caceres, Atractii turistice Caceres, De vizitat in Caceres, Ce vizitam in Caceres, Top atractii turistice Caceres, Top obiective turistice Caceres, Ghid turistic Caceres.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne