El Palmar din Cadiz, obiective turistice Cadiz

El Palmar

Obiectiv turistic din Cadiz

La sud de Cadiz se intinde o coasta cu plaje aurii si dune marginite de paduri de pini si de pajisti continentale, unde pasc taurii. Kite-surfingul este sportul-rege in aceste ape agitate, practicat mai ales in apropiere de Tarifa, cel mai sudic punct, in vreme ce surful cu placa vine pe locul doi, practicat pe plaja El Palmar.

Pentru cei care vor sa faca drumetii, exista poteci umbroase ce taie padurile de pini, printre care se prevede oceanul de la poale. Un dezavantaj este vantul, care in anumite perioade ale anului devine suparator. Acesta nu impiedica sutele de imigranti africani sa acosteze noaptea in mici barci de pescuit, desi multe se scufunda.

Lasand vantul la o parte, aceasta coasta are sate atragatoare, privelisti frumoase si, deocamdata, mici statiuni litorale, cu exceptia celor de la Conil de la Frontera si Tarifa.

 
Bilete de avion spre Cadiz:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa El Palmar:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne