Museo de Cadiz din Cadiz, obiective turistice Cadiz

Museo de Cadiz

Obiectiv turistic din Cadiz

Un loc pe care nu trebuie sa-l ratezi este Museo de Cadiz care are o impresionanta colectie arheologica si de arte frumoase. Mergi direct in Sala 2 pentru a vedea o pereche de sarcofage feniciene din marmura ce dateaza din secolul al V-lea I.Hr.

Aceste extraordinare morminte in marime naturala, purtand ecourile Egiptului, au fost descoperite la aproape un secol distanta unul de celalalt. Ele stau intr-o splendoare serena alaturi de busturile de teracota ale zeilor, amfore si piese etrusce.

Alaturi, stralucitoarea Sala 4, luminata de soare, are frumoase statui romane, printre care si una impunatoare a imparatului Traian, datand din anii 98-117. Colectiile de pictura de la etajele superioare au si ele minunile lor, dintre care mai presus de toate sunt seriile de portrete ale calugarilor, apartinand lui Zurbaran, fiecare exprimand o personalitate diferita.

 
Bilete de avion spre Cadiz:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Museo de Cadiz:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne