Obiective turistice Cannes, Franta
Home Orase Obiective turistice Cannes, Franta

Obiective turistice Cannes, Franta

 

Cannes este punctul perfect din care sa-ti pornesti clatoria pe Riviera Franceza sau Cote D'Azur. Este si unul dintre cele mai fascinante orase din sudul Frantei. Cannes este suficient de mic pentru a-l strabate pe jos, insa este sufiient de mare pentru a gasi aici mari hoteluri, restaurante, plaje si magazine cat doresti.

De aici poti ajunge cu usurinta la Grasse, capitala parfumurilor, si la Mougins.

In 1834, Cannes era doar un sat pescaresc, cand fostul lord cancelar englez Brougham a fost nevoit sa ramana aici dn cauza epidemiei de holera. Lordul s-a indragostit de satuc si si-a construit aici o resedinta de vara. Alti nobili i-au urmat exemplul, iar Cannes a inceput sa infloreasca. Acum, este renumit pentru festivalul sau international de film, care are loc in fiecare an in luna mai.

Cannes este sic, scump si hotarat sa ramana asa!

 
Pret vechi: 52 €
Pret nou de la: 39 €
Cauta hotel

Atractii turistice Cannes

Tag: Obiective turistice Cannes, Atractii turistice Cannes, De vizitat in Cannes, Ce vizitam in Cannes, Top atractii turistice Cannes, Top obiective turistice Cannes, Ghid turistic Cannes.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne