Antigo Paco Episcopal din Castelo Branco, obiective turistice Castelo Branco

Antigo Paco Episcopal, Castelo Branco

Obiective turistice Castelo Branco

Acest fost palat episcopal se mandreste cu gradini frumoase, cu statui in stil baroc si garduri vii din cismir taiate. Opera de arta vegetala care dateaza din 1725 incorporeaza, de asemenea, fantani si helestee, creand la un loc o rara capsula in timp in stil baroc.

Inauntrul palatului se gaseste un muzeu destul de plictisitor, Museu de Francisco Tavares Proenca Junior (Largo da Misericordia, inchis lunea), cu multe portrete de episcopi si vesminte clerice. Exponatele cele mai frapante sunt tapiseriile flamande din secolul al XVI-lea care ilustreaza povestea lui Lot si o frumoasa expunere de colchas.

Cel mai dorit lucru din Castelo Branco este un cearsaf de pat delicat brodat care poate necesita mai mult de un an pentru a fi terminat - si are un pret pe masura. Un tur cu ghid te poarta prin atelierul de brodat unde sunt facute aceste cearsafuri de pat.

Bilete de avion spre Castelo Branco:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Antigo Paco Episcopal:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne