Obiective turistice Castelo Branco, Portugalia
Home Orase Obiective turistice Castelo Branco, Portugalia

Obiective turistice Castelo Branco, Portugalia

 

E posibil sa nu fie orasul cel mai pitoresc din Beiras, insa destoinicul Castelo Branco are cateva locuri de vizitat neobisnuite si este un punct de popas folositor pe drumul catre satele de frontiera cu istorii pline de culoare. Acestea actioneaza, de asemenea, ca un pod intre interiorul Beirasului, Valea Tejoului la vest si regiunea Alentejo la sud.

Presupus a avea origini romane, Castelo Branco si-a castigat importanta sub regele Alfonso Henriques cand a facut parte din teritoriul donat Cavalerilor Templieri, ordinul militar si religios care a atins apogeul in timpul Evului Mediu.

Partea cea mai veche si mai inalta a Castelo Brancoului are cateva sectiuni care dateaza din aceasta perioada. Aici, strazile pavate inguste insirate cu spalatorii si colivii pentru pasari sunt excelente pentru un loc ireal de plimbare, insa interesul principal este dat de Antigo Paco Episcopal, care se afla in josul dealului.

 
Pret vechi: 52 €
Pret nou de la: 39 €
Cauta hotel

Atractii turistice Castelo Branco

Tag: Obiective turistice Castelo Branco, Atractii turistice Castelo Branco, De vizitat in Castelo Branco, Ce vizitam in Castelo Branco, Top atractii turistice Castelo Branco, Top obiective turistice Castelo Branco, Ghid turistic Castelo Branco.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne