Obiective turistice Chaves, Portugalia
Home Orase Obiective turistice Chaves, Portugalia

Obiective turistice Chaves, Portugalia

Micul oras-statiune climaterica cu ape minerale de pe malul raului Tamega a fost dezvoltat de catre romani la fel de mult pentru pozitia sa strategica, cat si pentru apele sale termale, cu toate ca ei l-au numit Aquae Fluviae.

Monumentul principal este fortareata masiva, Torre de Menagem care se ridica in gradinile ce supravegheaza podul roman si raul. inauntru se gaseste un muzeu militar modest cu harti detaliind atacurile de la Chaves ale lui Luso si Wellesley (mai tarziu, lordul Wellington) asupra trupelor franceze in 1809.

Tumul sta in fata grupului principal de monumente din inima cartierului medieval al Chavesului: primaria, un muzeu etnografic destul de limitat, o biserica parohiala si un stalp al infamiei elaborat.

Atractii turistice Chaves

Tag: Obiective turistice Chaves, Atractii turistice Chaves, De vizitat in Chaves, Ce vizitam in Chaves, Top atractii turistice Chaves, Top obiective turistice Chaves, Ghid turistic Chaves.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne