Obiective turistice Chester, Anglia
Home Orase Obiective turistice Chester, Anglia

Obiective turistice Chester, Anglia

 

Orasul Chester este situat in nord-vestul Angliei, la granita cu Tara Galilor. Din anul 79 d.Hr., aici s-au stabilit romanii, care au construit o fortareata - Castelul Deva de pe Raul Dee, un port natural. De-a lungul secolului al XIX-lea, castelul normand ce vegheaza peste rau a fost reconstruit din ruine.

0 poteca de 3 km pe langa zidurile de calcar rosu ale orasului, cel mai bine conservate ziduri de oras din Marea Britanie, duce catre castel si catre un Amfiteatru Roman din secolul I, pe jumatate excavat, cel mai mare din Marea Britanie, pe Little John Street.

Vizavi de zidurile rosii se afla Centrul Turistic si Mestesugaresc, care ar trebui sa fie primul port de serviciu din oras.

 
Pret vechi: 52 €
Pret nou de la: 39 €
Cauta hotel

Atractii turistice Chester

Tag: Obiective turistice Chester, Atractii turistice Chester, De vizitat in Chester, Ce vizitam in Chester, Top atractii turistice Chester, Top obiective turistice Chester, Ghid turistic Chester.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne