Obiective turistice Cinque Terre, Italia
Home Orase Obiective turistice Cinque Terre, Italia

Obiective turistice Cinque Terre, Italia

 

Multe secrete sunt, in cele din urma, descoperite, si acest adevar se aplica din pacate si regiunii Cinque Terre (Cinci Pamanturi), un cvintet de cinci sate mici asezate la mare, care pana de curand erau nestiute de turisti si inaccesibile, pentru ca nu existau sosele.

Pana acum, farmecul acestora a ramas neschimbat, la fel si frumoasa zona rurala dimprejur, care este un amestec de plantatii de maslini, vita-de-vie, stanci si pante frumos terasate.

In aproape toate satele poti sa mergi cu masina, dar este aproape imposibil sa parchezi, iar drumurile sunt de cosmar, cu multe serpentine.

E mai bine sa iei trenul, care opreste in toate satele, si fie te opresti intr-unul, fie te plimbi din sat in sat pe jos, cu trenul sau, ce mai bine, cu vaporasul.

 
Pret vechi: 52 €
Pret nou de la: 39 €
Cauta hotel

Atractii turistice Cinque Terre

Tag: Obiective turistice Cinque Terre, Atractii turistice Cinque Terre, De vizitat in Cinque Terre, Ce vizitam in Cinque Terre, Top atractii turistice Cinque Terre, Top obiective turistice Cinque Terre, Ghid turistic Cinque Terre.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne