Obiective turistice Coasta Alentejoului, Portugalia
Home Orase Obiective turistice Coasta Alentejoului, Portugalia

Obiective turistice Coasta Alentejoului, Portugalia

O intindere binecuvantata de plaje si stanci semisalbatice, marginite de un ocean capricios, coasta Alentejoului se intinde pe aproximativ 100 km de la Estuarul Sado la sud de Odeceixe, pe granita cu Algarve.  O mana de sate de coasta isi ofera serviciile.

Exista un singur defect pe coasta Alentejoului - punctul de injumatatea drumului, Sines, cu instalatiile sale petrochimice - insa acesta poate fi evitat cu usurinta prin ocolire catre orasul inconjurat de ziduri Santiago do Cacem si ruinele romane de la Mirobriga Altminteri, doar satele de mica insemnatate puncteaza plajele nisipoase de la nord de Sines si stancile scobite dramatic si golfuletele de la sud.

Coasta Alentejoului este un lucru rar, un tarm european care este, pana acum, putin dezvoltat.

Partea proasta? Apa rece tot anul, un vant constant care bate dinspre Atlantic si facilitati limitate; camerele private si locurile de campare sunt adesea singurele optiuni de cazare.

Atractii turistice Coasta Alentejoului

Tag: Obiective turistice Coasta Alentejoului, Atractii turistice Coasta Alentejoului, De vizitat in Coasta Alentejoului, Ce vizitam in Coasta Alentejoului, Top atractii turistice Coasta Alentejoului, Top obiective turistice Coasta Alentejoului, Ghid turistic Coasta Alentejoului.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne