Golfurile de pe coasta de vest din Coastele insulei Malta, obiective turistice Coastele insulei Malta

Golfurile de pe coasta de vest

Obiectiv turistic din Coastele insulei Malta

In vestul insulei, coasta devine franjurata, cu golfuri mari si mici, multe marginite de plaje. in apropierea golfului Ghajn Tuffieha, pe drumul spre Mgarr, se afla cel de al doilea sit arheologic roman important din insula, Baile romane.

Baile, unde s-au efectuat sapaturi inca din 1929, au fost construite langa un izvor (Ghajn Tuffieha inseamna Izvorul Marului).

Ca toate baile construite de romani, si acestea au elementele de confort indispensabil, precum si decorul ingrijit, caracteristic epocii: pavimente cu mozaicuri, vestiare, bazine cu apa calda, cu apa rece etc.

Putin mai departe, in Anchor Bay, se pastreaza decorul construit in 1980 pentru filmul de desene animate Popeye, regizat de Robert Altman. O vizita la Popeye Village e o adevarata bucurie pentru copii. Biletul de intrare este valabil si pentru intrarea pe plaja.

 
Bilete de avion spre Coastele insulei Malta:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Golfurile de pe coasta de vest:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne