Biserica Sf. Peter ad Vincula din Coggeshall, obiective turistice Coggeshall
Home Orase Obiective turistice Coggeshall Biserica Sf. Peter ad Vincula

Biserica Sf. Peter ad Vincula, Coggeshall

Obiective turistice Coggeshall

Semnificatia numele bisericii este "Sf. Petru in lanturi" si este construita pe o biserica mai veche normanda. Este una dintre cele mai mari biserici din Essex si a fost considerata drept o alegere potrivita pentru o Catedrala, in eventualitatea in care Catedrala Chelmsford ar fi fost inchisa.

Biserica actuala a fost construita in stil perpendicular cu "bani din lana", in timpul primului trimestru al secolului XV, dimensiunea sa neobisnuita fiind o dovada a afluentei orasului, la momentul respectiv. Lucrari de restaurare au fost efectuate in cursul secolului al XIX-lea. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, la 16 septembrie 1940, Luftwaffe a bombardat biserica provocand prabusirea acoperisului naosului si aducand prejudicii semnificative la nivel structural. Reparatiile au fost finalizate in 1956. Pentru a sarbatori noul mileniu, doua clopote noi au fost achizitionate, totalul ajungand astfel la zece.

Bilete de avion spre Coggeshall:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Biserica Sf. Peter ad Vincula:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne