Castelul Colchester din Coggeshall, obiective turistice Coggeshall

Castelul Colchester, Coggeshall

Obiective turistice Coggeshall

Este un exemplu de un mare si complet castel normand. De o data si jumatate cat marimea Turnului Alb din Londra, turnul dinColchester este cel mai mare construit vreodata in Marea Britanie si cel mai sugestiv exemplu din Europa. Au fost dintotdeauna dezbateri cu privire la inaltimea initiala a castelului. Se credea ca turnul a fost odata de patru etaje, desi nenumarate motive, printre care si caracterul pasnic al regiunii, precum si lipsa de piatra, demonsteaza ca in realitate turnul a avut doar doua sau trei etaje.

Castelul este construit pe fundatia vechiului templul roman al lui Claudius, realizat intre anii 54-60 d. Hr. Aceste fundatii, cu arcadele lor imense, au fost descoperite si pot fi vizitate in cadrul unui tur al castelului.

Castelul a fost comandat de catre William Cuceritorul si a fostproiectat de Gundulf, Episcop de Rochester. Lucrarile au inceput intre 1069 si 1076 sub supravegherea Eudo Dapifer, care a devenit administratorul castelului. Lucrarile au incetat in 1080 din cauza unei amenintari de invazie a vikingilor, insa castelul a fost terminat in 1100.

Bilete de avion spre Coggeshall:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Castelul Colchester:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne