Coggeshall Grange Barn din Coggeshall, obiective turistice Coggeshall

Coggeshall Grange Barn, Coggeshall

Obiective turistice Coggeshall

Este o catedrala bantuita a recoltei, ce dateaza din 1140, fiind cel mai vechi hambar din Europa. Programul de vizite este identic cu cel de la Casa Paycocke.

Primul loc independent de cult din Coggeshall a fost un hambar convertit de pe East Street, dat in folosinta in 1672. In 1710, a fost construita o capela permanenta pe strada Stoneham pentru "opozantii protestanti ai Bisericii Angliei, numiti Independenti". Prin 1716 existau 700 ascultatori, inclusiv unii dintre cei mai bogati si mai influenti oameni din zona. In 1834 capela a fost extinsa, la fel si in 1865. Astazi, cladirea continua sa faca parte din Biserica Reformata Unita. Biserica moderna a lui Iisus Hristos, gasita in cladire, este acum un parteneriat local Ecumenic (LEP), un nou congregatie, care a luat fiinta din uniunea celor trei capele din sat in 1989 si a membrilor lor din Uniunea Baptista, Biserica Metodista si Biserica Reformata Unita.

Bilete de avion spre Coggeshall:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Coggeshall Grange Barn:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne