Garnizoana Colchester din Colchester, obiective turistice Colchester

Garnizoana Colchester

Obiectiv turistic din Colchester

Colchester a fost o garnizoana militara importanta in epoca romana. Garnizoana din Colchester este in prezent gadza Brigazii de atac aerian din secolul al XVI-lea. Singurul centru educativ militar de corectie, cunoscut in limbajul cotidian in cadrul fortelor armate si pe plan local drept "The Glasshouse", dupa inchisoarea militara originala din Aldershot, este in Berechurch Hall Road, la marginea orasului. Centrul are militari si femei din toate cele trei servicii, care sunt condamnati sa serveasca perioade de detentie.

Din 1998 pana in 2008, zona garnizoanei orasului a suferit oreamenajare masiva. O mare parte din terenul Ministerului Apararii a fost vanduta pentru dezvoltarea de locuinte private si parti din garnizoana au fost mutate. Multe parti ale garnizoanei stau acum goale in asteptarea celei de-a doua faze de dezvoltare.

 
Bilete de avion spre Colchester:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Garnizoana Colchester:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne