Obiective turistice Colchester, Anglia
Home Orase Obiective turistice Colchester, Anglia

Obiective turistice Colchester, Anglia

Colchester este un oras istoric si cea mai mare asezare din cadrul regiunii Essex din Anglia. A fost numit ca fiind unul dintre cele mai rapide orase din Marea Britanie in ceea ce priveste nivelul de crestere al populatiei. Este si cel mai vechi oras roman inregistrat in Anglia, fiind pentru un timp chiar capitala Marii Britanii romane. De asemenea, Colchester este membru din Reteaua europeana a celor mai vechi orase.

Colchester se afla la 82,4 km nord-est de Londra si este conectat de capitala prin A12 si Great Eastern Main Line. Este vazut ca un oras popular pentru navetisti si este la o distanta de 30 km de Aeroportul Stansted.

Cel mai important obiectiv turistic din oras este Castelul Colchester, insa tot aici se afla si sediul Colchester United Football Club.

Brosura despre Colchester Town Trail, disponibila la Centrul de informatii turistice, iti prezinta cel mai vechi oras documentat din Marea Britanie intr-o plimbare de numai doua ore. Printre atractiile turistice se numara zidul roman al orasului, prioria normanda St. Botolph's, turnul saxon al Bisericii St. Treime (astazi muzeu), poarta romana Balkerne Gate, Jumbo, turnul de apa victorian, Colchester Castle Museum, precum si locuintele medievale ale tesatorilor din Cartierul Olandez.

Atractii turistice Colchester

Tag: Obiective turistice Colchester, Atractii turistice Colchester, De vizitat in Colchester, Ce vizitam in Colchester, Top atractii turistice Colchester, Top obiective turistice Colchester, Ghid turistic Colchester.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne